Logo Handtherapie Zuid Oost Brabant

Vacature fysiotherapeut

Fysiotherapie

Handtherapie Zuidoost-Brabant is op zoek naar een fysiotherapeut! 

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een betrokken en gedreven fysiotherapeut.  
De vacature betreft 24-36 uur per week, werkdagen in overleg. 

Wie zijn wij?

Handtherapie Zuidoost-Brabant is een eerstelijns praktijk, gespecialiseerd in de behandeling van hand- en polsklachten. In onze praktijk werken ervaren ergotherapeuten en fysiotherapeuten. We werken nauw samen met de plastisch chirurgen, traumachirurgen, reumatologen, revalidatieartsen en orthopeden uit de ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgverleners in de regio en zien daarmee een grote diversiteit aan handletsels. Wij leveren zowel postoperatieve als conservatieve zorg. Wij hebben een enthousiast team waarin we samen zorgen voor vertrouwen, betrokkenheid en aandacht.  

Onze missie is “Samen werken aan de toekomst!”. Deze missie dragen we uit in de behandeling van onze patiënten, in het contact met onze verwijzers, maar dragen we ook uit in de wijze waarop we als team functioneren.  

Wie ben jij?

Jij bent een bevlogen, gedreven en zelfstandige teamspeler, als mogelijk reeds deskundig op handtherapeutisch vlak. Zo niet dan gaan wij graag de uitdaging aan om jou op te leiden tot gedegen handtherapeut. Je levert zorg met persoonlijke aandacht, je stelt je verantwoordelijk en flexibel op. Je hebt een fysiotherapeutische achtergrond, BIG geregistreerd en bij voorkeur een afgeronde opleiding tot handtherapeut.

Wat bieden wij?  

Een uitdagende baan in een fijn team met veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden tot groei. Ben je nog niet gespecialiseerd tot handtherapeut? Dan is dit je kans! De handtherapie is een superspecialisatie binnen de fysiotherapie, daarmee krijg je verdieping van het vak.  

Het betreft een vacature voor bepaalde tijd voor 24-36 uur per week, met de intentie tot een vaste aanstelling. De salariëring is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura van den Berg op 0493-750050 of stuur een mail naar maatschap@hzob.nl

Jouw sollicitatiebrief kun je sturen naar: 

Handtherapie Zuidoost-Brabant 
T.a.v. Laura van den Berg 
Tramstraat 39 
5751 JK Deurne 

Of via e-mail: maatschap@hzob.nl