Logo Handtherapie Zuid Oost Brabant

Over ons

“Samen werken aan de toekomst”, daar staan we voor.

Hoe bereiken we dit?

Door intensieve samenwerking van onze ergotherapeuten en fysiotherapeuten tijdens uw behandeltraject. Indien nodig overleggen wij met elkaar en de eventuele verwijzers over wat de beste behandelwijze voor u is, hoe we de behandeling nog net wat intensiever of uitdagender kunnen maken. Met altijd in ons achterhoofd de doelstellingen die we samen met u hebben gemaakt voorafgaand aan de behandeling.  

Wij werken al lange tijd als team samen in de regio Eindhoven / Helmond, waarbij we door intensieve geaccrediteerde scholing en deelname aan de beroepsvereniging voor Handtherapie onze kennis up to date houden.  

Bent u benieuwd naar onze persoonlijke verhalen? Klik dan op onze foto voor meer informatie.  

Team Handtherapie Zuid Oost Brabant

Onze specialisaties

Maak persoonlijk kennis

Lique Chatrou

Mijn interesse voor de mens achter de klacht heeft altijd als een rode draad door mijn behandelingen heen gelopen, net dat stapje extra zetten om iemand in beweging te krijgen, zoeken naar oefeningen die bij iemand passen en die wel volgehouden kunnen worden.

Laura van den Berg

Je zult bij mij vooral veel praktisch bezig zijn, ik probeer zo creatief mogelijk te zijn in het vinden van oplossingen voor problematische activiteiten. Maar ook voor een mooie, passende, op maat gemaakte spalk ben ik te enthousiasmeren!

Elien Jakobs-Wijnen

Als ergotherapeut maak ik spalken, geef advies over belasting – belastbaarheid en zoek ik samen met jou naar praktische oplossingen om je weer zo goed mogelijk te laten handelen.

Vanessa Heger Bouland

Handen zijn voor mij het meest boeiende stuk van de mens. Zodra je met de handen van iemand contact maakt, sta je meteen in verbinding. Dit, in combinatie met een open communicatie en adequate adviezen/oefeningen die geheel worden afgestemd op de persoon, maken de handtherapie en de behandelingen zo mooi.

Femke Jeurninck

Ik ben in 2016 afgestudeerd als Ergotherapeut, waarna ik aan de slag ben gegaan bij een gespecialiseerd handencentrum in Eindhoven.