Logo Handtherapie Zuid Oost Brabant

Lique Chatrou

Lique Chatrou

Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeut in 1986 afgerond aan de Academie voor Fysiotherapie in Breda. Ik ben gestart als fysiotherapeut in Zwitserland en Duitsland waar ik gewerkt heb in zowel de klinische setting als in verschillende eerstelijns praktijken. 

Daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in een praktijk voor fysiotherapie in Eindhoven waar ik zowel de orthopedische als psychosomatische patiëntencategorie zag. Later ben ik mij gaan verdiepen in hand- en polsklachten. 

Met veel plezier heb ik gewerkt in een gespecialiseerd handencentrum in Eindhoven waar ik de kans kreeg mij te specialiseren tot handtherapeut en de opleiding handtherapie heb afgerond. 

In 2019 hebben wij de keuze gemaakt om met 4 collega’s een eigen praktijk voor handtherapie te starten, in september 2019 hebben wij de deur van Handtherapie Zuidoost-Brabant geopend. 

Mijn interesse voor de mens achter de klacht heeft altijd als een rode draad door mijn behandelingen heen gelopen, net dat stapje extra zetten om iemand in beweging te krijgen, zoeken naar oefeningen die bij iemand passen en die wel volgehouden kunnen worden. 

Met de juiste kennis van de pathologie en anatomie durven om een stapje verder te gaan en de grenzen van de mogelijkheden op te zoeken. 

Ik ben er trots op dat patiënten in hun feedback melden dat ze zich gehoord voelen bij HZOB!  

Handzorg