Logo Handtherapie Zuid Oost Brabant

Laura van den Berg

Laura van den Berg

Ik ben sinds 2006 werkzaam als ergotherapeut en in 2008 ben ik me gaan specialiseren tot handtherapeut. 

Na de opleiding handtherapie en verschillende nascholingen heb ik mijn werk als handtherapeut ruim 10 jaar met veel plezier in een gespecialiseerde praktijk in Eindhoven gedaan, om daarna in 2018 de overstap te maken naar het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond en later het Viecuri Ziekenhuis in Venlo. 

In 2019 ben ik samen met mijn collega’s de uitdaging aangegaan om onze eigen praktijk op te starten: Handtherapie Zuidoost-Brabant.

De hand is een enorm boeiend onderdeel van het menselijk lichaam. Je bent middels je handen in staat om te handelen. 

Als mens kun je door te handelen deel uitmaken van de maatschappij; je kunt werken, je hobby’s uitvoeren, je kinderen en kleinkinderen verzorgen en ga zo maar verder. 

Mijn passie is het vinden van de weg terug naar het handelen zoals je dat het liefste doet, je zelfstandigheid behouden, je hobby’s uit kunnen voeren, weer kunnen werken. 

Je zult bij mij vooral veel praktisch bezig zijn, ik probeer zo creatief mogelijk te zijn in het vinden van oplossingen voor problematische activiteiten. Maar ook voor een mooie, passende, op maat gemaakte spalk ben ik te enthousiasmeren!

Ergotherapie